1Roberto1 kérdése:
Az elektromos gitárnak a nagy húrja recés szokott lenni?
Figyelt kérdés
Fater mondja nekem hogy nem szokott az elektromos gitár Legnagyobb húrja recés lenni, ugy meg fura játszani rajta mert hallani ahogy viszem az ujjam rajta, szóval ha logikusan következtetek, akkor nem kell rá a recés húr. ugye?2014. jan. 3. 16:45
1/5 anonim válasza:
Nem recésnek hívják, hanem sodortnak. Az elektromos gitáron rendszerint a 3 mély húr sodort, és a 3 magasabb sima. Ahogy végighúzod rajta az ujjad, annak természetesen lesz hangja. Némi gyakorlással ez a hang minimálisra csökkenthető.
3/5 anonim válasza:
Egyébként nem annyir sodrott, mint inkább tekercselt. Van egy maghuzal, ami köré tekercselnek egy másik huzalt.
4/5 A kérdező kommentje:
Ja értem:D amúgy fater mondta hogy nem kéne sodortnak lennie:D szóval nem hülye a faterom sok mindent megért meg tud:) nem akartam lealacsonyítani
2014. jan. 4. 18:57
5/5 anonim válasza:
Köszörült húr, éppcsak recés, mert kívül amennyire lehet, simára van alakítva a köré tekert szál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!