Miley Cyrus lesz az évtized énekesnsője vagy ő is megbukik, mint Lady Gaga?
Figyelt kérdés
Lady Gaga is az elején csúcsszuper volt, de most már pocsék! Miley korábban közepes volt, most csúcsszuper, de meddig marad csúcsszuper?2014. jan. 4. 15:11
11/17 A kérdező kommentje:
Tőlem szeressed a Metalicat, de remélem nem haragszol meg, ha én Miley Cyrust szeretem, mert most neki tetszik a zenéje!
Régebb Lady Gaga volt a kedvencem, de nagyot csalódtam benne! :(
2014. jan. 4. 22:10
12/17 anonim válasza:
Lady Gaga nagyon hamar ellőtt mindent. régen esemény volt, az is ha klipet adott ki, az Applause nem lett olyan igazi visszatérő Gaga sláger, sőt az Artpopon sincs semmi újdonság..de attól még Miley nagyon messze van tőle, hidd el a következő lemezére nem fog újat kitalálni, és még egy bontógolyó lovaglás már nem lesz olyan népszerű műsodszorra, mint először
13/17 anonim válasza:
Én nem akarok ítéletet mondani, mert éppenséggel szeretem mileyt, de legjobb zenét Hardwell csinálja, az isten. Bár egy kicsit más stílus.
14/17 anonim válasza:
Nincs ezzel bajom,csak fennakadtam ezeken a sorokon
"Mégis mi az igényes zene, ha nem Miley?
Mondj egy igényes zenét!"
Úgy írtad mintha nem lenne több igényes zenekar a világon,pedig van.Méghozzá jó sok.De ebből a megnyilvánulásból kétlem,hogy tisztában vagy az igényes zene fogalmával.Amikor egy nóta olyan gazdag hangszereléssel,dallammal bír,hogy nem is kell hozzá ének vagy dalszöveg mert a hangszerek maguktól beszélnek.
16/17 anonim válasza:
Hát nem tudom, ha valakinek ennyire erőlködnie kell, hogy róla beszéljenek (és nem is a zenéjéről), az elárul egyet s mást.
17/17 anonim válasza:
what? Gaga nincs kiégve :O lehet hogy nem csinált olyan nagy slágereket de az emberek még mindig kíváncsiak rá hisz az Artpop ballra percek alatt fogynak el a jegyek sok helyt bővíteni kell mert ha az album nem is tökéletes de mindig hatalmas és egyedi show kot ad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!