Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miley Cyrus lesz az évtized...

Miley Cyrus lesz az évtized énekesnsője vagy ő is megbukik, mint Lady Gaga?

Figyelt kérdés
Lady Gaga is az elején csúcsszuper volt, de most már pocsék! Miley korábban közepes volt, most csúcsszuper, de meddig marad csúcsszuper?

2014. jan. 4. 15:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
58%
Amíg bírja a szervezete a kemény drogokat, amiket használ. Nem tudom, hogy szereted-e vagy utálod. Annyira meg akarja mutatni a világnak szerintem, hogy ő már nem Hannah Montana, hogy a végletekig mindent megtesz ezért, úgyhogy szerintem nem sokáig fogja húzni.
2014. jan. 4. 15:25
 2/17 anonim ***** válasza:
39%

Háháháháháháááá!

Vicces vagy!

2014. jan. 4. 16:37
 3/17 anonim ***** válasza:
64%

Soha nem volt csúcsszuper egyikőjük se,nem is lesz és most sem azok.

Hulladék az összes

2014. jan. 4. 16:54
 4/17 A kérdező kommentje:
Mégis miért lenne hulladék? Lady Gaga szuperslágereket adott ki régebb, mint pl. a Telephone, Pokerface, Bad Romance, Paparazzi, Alejandro! Ezeket a számokat hallgatta az egész világ anno, nemrég még Lady Gaga volt a világ elsőszámú szupersztárja! De mára sajnos kikopott, nincsenek már olyan jó számai!
2014. jan. 4. 16:57
 5/17 anonim ***** válasza:
55%
Aha, pffffff hulladékok! Egyébként meg Miley csúcsszuper? Ez az igénytelenség netovábbja vazze.
2014. jan. 4. 18:32
 6/17 A kérdező kommentje:

Mégis mi az igényes zene, ha nem Miley?

Mondj egy igényes zenét!

2014. jan. 4. 18:43
 7/17 anonim ***** válasza:
32%

Én úgy gondolom igen! Olyan ikon lesz (igazából már az) mint anno Madonna vagy Britney. Teljesen egyedülálló és érdekes (jó értelemben) a zenéje, az egyénisége, a stílusa. Egyrészt Ő nem olyasvalaki akit valaha el fognak felejteni az emberek. Másrészt hihetetlen erős rajongótábora van, nagyon kitartóak szóval mindig lesz aki megveszi a lemezeit, köztük én is.

Szóval Miley meg fogja hódítani az egész világot! :)

2014. jan. 4. 20:53
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=Tj75Arhq5ho

ez az egy nóta leveri az összes ratyi tini/női pop$zart,mondj amit akarsz,és akkor még szóba sem került a Metallica többi nótája ami tízmilliárdszor jobban megvan komponálva,igényesebben megvan írva,sokkal komplexebb,dallamosabb,hallgathatóbb mint ezek az igénytelenség alját se súroló "előadók".Zenészeknek hívják magukat,holott minden mást,mások raknak a valaguk alá.

[link]

Tessék ez a valóság utána lehet olvasni/érdeklődni.(Tudom,hogy a beyonce nóta nem csak ennyiből áll de az írókról beszélünk)

Ez a két előadónak nevezett fo$ egybevéve sem ér fel a olyan nevezetességekhez mint külön Elvis,Beatles,Metallica etc...50 év múlva se fogják egy lapon emlegetni ezeket egy lapon és miért?Mert mindenki tudja még akik tagadják azok is pontosan tudják,hogy soha nem fog egy miley féle kis suttyó írni egy olyan nagyságrendű nótát mint a November Rain,Fear of the Dark vagy a kikúrt Master of Puppets.

Nem fog senki világot hódítani amíg ezen a földön jelen van az Iron Maiden vagy a Metallica.És még az utódokról nem is beszéltünk.

Ez az erős rajongótábor kimerül annyiban,hogy "oh miley youre the best".

Szóval nem az az igényes,hogy fognak egy dobsablont és aláírnak valami ratyi semmit mondó szöveget,utána az énekes hangját autotuneval belövik.

2014. jan. 4. 21:27
 9/17 A kérdező kommentje:
Pedig a Metalica, Queen és az ilyen rockok már elég elavultak, egy tv-be, clubba se mennek, esetleg egy nap csak egyszer nagyritkán beadják az elavult klipjeiket, hogy pár vénember is nézze a zenetv-t!
2014. jan. 4. 21:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem,ők manapság arénákban lépnek fel

Nincs idejük tvkbe szerepelni amikor itt van a youtube ahol 2 órás koncerteket 3-4 millióan megnézik,mai világba nem is lenne értelme ott fellépni.Nekik is sokkal több pénz mit tvben bohóckodni.

[link]

Nagypapák mi?

http://www.youtube.com/watch?v=2O8n7tNWRLU

http://www.youtube.com/watch?v=w2IRyXzDOsA

http://www.youtube.com/watch?v=uytma1w1hE0

2014. jan. 4. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!