Hogy rakhatok fel a youtube-ra egy olyan mixet amivel nem sértem meg a szerzői jogokat?
Figyelt kérdés
Mert csak letöltött zenékből lehet mixet csinálni, illetve másokat is figyelmeztet a youtube?2014. jan. 3. 17:09
1/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán a többiek hogy rakják fel? Mert hallom hogy original mixekből csinálják...De nem értem hogy lehet ez.
2014. jan. 3. 17:13
2/8 Apocalypse. válasza:
1: Fizetnek jogdíjat az eredeti előadónak
2: Letolják, de majd azt fogják észrevenni: Fiókját megszüntettük!:
3/8 A kérdező kommentje:
És ha remixet töltök fel akkor azt a Youtube elfogadja?
2014. jan. 9. 18:50
4/8 Apocalypse. válasza:
Nem. Mert attól, hogy te összevagdosod a dolgokat még mindig nem a te munkád a zene.
5/8 A kérdező kommentje:
Én nem úgy gondoltam, hogy a saját munkámként kiállítani. Úgy kérdezem akkor, hogy hogyan rakhatok fel egy mixet, ilyen problémák elkerülésében?
2014. jan. 10. 16:08
6/8 A kérdező kommentje:
Ja és a remixet azt úgy értettem, hogy nem én csinálom meg hanem x-nek a remixét belerakom.Mert általában így látom és még mixek alá is ki van írva hogy x,y remixe benne van.
2014. jan. 10. 16:10
7/8 Apocalypse. válasza:
felrakhatod. Ha mákod van akkor csak harmadik féltől való származást kapsz.
8/8 A kérdező kommentje:
Úhh :D Köszönöm szépen a választ! Sokat segítettél, ment a zöld :)
2014. jan. 10. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!