Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Érdemes belekezdeni?

Érdemes belekezdeni?

Figyelt kérdés
Már régóta nagyon szeretek énekelni és zenélni. Most egy kis egyszerű gitárra gyűjtök. Szerintetek esetleg ha majd meg lesz a gitár, érdemes komolyabban foglalkoznom a zenével?

2014. jan. 2. 10:45
 1/3 anonim válasza:

Mindenképpen érdemes vele foglalkoznod, én tavaly nyár elején kezdtem klasszikuson... szeptembertől tanárnál, de nagyon nem szeretem a tanáromat. :/ idén abbahagyom ennél a tanárnál:) én téli szünet alatt megkaptam a Muszty - Dobay Új Gitáriskola és daloskönyvet, és kb. 2 nap alatt megtanultam 6 akkordot és nem valami intenzíven, szerintem erre a könyvre is érdemes lenne beruházni...

Egyébként tanárnál, vagy magadtól akarsz megtanulni? Akusztikuson, vagy Klasszikuson? Nekem is a zene és az éneklés a MINDENEM! és inkább ilyen komolyzenét, vagy inkább könnyűzenét szeretnél játszani? Egyébként és már nagyon régóta szerettem volna egy elektromos gityót, és kiderült, hogy az uncsitesómnak van egy és egy évben kb. egyszer veszi elő, tehát nekem adta... és most nagyon boldog vagyok, de ha komolyan akarsz zenélni, akkor szülinap, karácsony, zsebpénz elmegy vele, de teljes mértékben megéri, én vagyok rá az élő példa, bár nekem egyszerűbb volt így...Sok sikert, és ha gondolod, privibe írd meg, hogy hogy haladsz, esetleg kérdezz, bátran, remálem tudtam nekem segíteni:)

2014. jan. 3. 13:33
 2/3 anonim válasza:
bocsi, hogy sokat írtam magamról is, mert a saját tapasztalataimat is el akartam mondani neked! :) előző
2014. jan. 3. 13:35
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát igazából magamtól akarok megtanulni klasszikus gitáron és inkább pop zenét játszanék :) amúgy nem baj, hogy sokat írtál magadról :)
2014. jan. 3. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!