Érdemes belekezdeni?
Mindenképpen érdemes vele foglalkoznod, én tavaly nyár elején kezdtem klasszikuson... szeptembertől tanárnál, de nagyon nem szeretem a tanáromat. :/ idén abbahagyom ennél a tanárnál:) én téli szünet alatt megkaptam a Muszty - Dobay Új Gitáriskola és daloskönyvet, és kb. 2 nap alatt megtanultam 6 akkordot és nem valami intenzíven, szerintem erre a könyvre is érdemes lenne beruházni...
Egyébként tanárnál, vagy magadtól akarsz megtanulni? Akusztikuson, vagy Klasszikuson? Nekem is a zene és az éneklés a MINDENEM! és inkább ilyen komolyzenét, vagy inkább könnyűzenét szeretnél játszani? Egyébként és már nagyon régóta szerettem volna egy elektromos gityót, és kiderült, hogy az uncsitesómnak van egy és egy évben kb. egyszer veszi elő, tehát nekem adta... és most nagyon boldog vagyok, de ha komolyan akarsz zenélni, akkor szülinap, karácsony, zsebpénz elmegy vele, de teljes mértékben megéri, én vagyok rá az élő példa, bár nekem egyszerűbb volt így...Sok sikert, és ha gondolod, privibe írd meg, hogy hogy haladsz, esetleg kérdezz, bátran, remálem tudtam nekem segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!