Szeretem az ilyen képességes dolgokat. De a túl durvákat nem. Tehát okés egy kis vér meg verekedés halál, csak olyan ne legyen benne, hogy a főszereplő meghal. És fontos a sorozat befejezése, hogy jó legyen ne pedig szomorú. Leírom miket láttam hátha úgy könnyebb lesz.
A varázsló tanonc, A villámtolvaj, X-men filmek, A negyedik, Hipervándor, sorozat: Vámpírnaplók :) 15/L
2013. ápr. 12. 14:47
1/8 anonim válasza:
Ha ez számít, Clark Kent nem fog meghalni :)
Az első pár évad nagyon jó a Smallville-ből, a végére szerintem belefáradtak egy kicsit. Meg ugye kinőtték már a gimit, sőt, a fősulit is, és már nem kötött le annyira.
Egyáltalán nem véres, a Vámpírnaplók szerintem véresebb :) na persze halál akad benne bőven, de a Vámpírnaplókban is :)
2013. ápr. 12. 15:52
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Vámíprnaplókat imádom az a kedvencem. Csak ugye jön a nyár, és hát este azért meg kell nézni valamit. Így keresgéltem kicsit. :) Majd belekukkantok az első részbe, aztán ha tetszik akkor belevágok. A vámpírnaplók, az véresebb igen, de abba az a jó, hogy számítok rá. És így is kicsit több halálozást-vért vártam benne. :) De pl. ha szerelmes, és a szerelme hal meg akkor én ott befejeztem a sorozatot és egy hét kóma. :D Szóval inkább ilyen durva dolgokra gondoltam.
2013. ápr. 12. 16:00
3/8 anonim válasza:
Ha véres és jó sztorit akarsz, akkor a True Bloodot ajánlom, bár rengeteg benne a szex és a vér, szóval 18-as karikás.
Szerintem jó sorozat a Smallville.
2013. ápr. 12. 16:17
4/8 anonim válasza:
Szerintem (és úgy általánosságban a legtöbb ember szerint) gagyi, rossz sorozat.
Persze ha nem néztél még sok ténylegesen jó sorozatot lehet egész jónak fogod találni, de ha a "nagyokhoz" hasonlítjuk akkor szörnyű.
2013. ápr. 12. 18:46
5/8 anonim válasza:
Előző, ha olyan rossz, nem élt volna meg 10 évadot.
2013. ápr. 12. 18:55
6/8 A kérdező kommentje:
True Bloodot is néztem, de annyira még nem vagyok felnőtt hozzá(nem a szex jelenetek miatt), az tényleg egy kicsit durva.
2013. ápr. 12. 20:49
7/8 anonim válasza:
Nemtudom, hogy mennyire aktuális, én mostanában nézegetem. Nekem nagyon tetszik!:) Személy szerint, pont az elejét találtam unalmasnak.:/ Mindig van valami ok, hogy nézzem tovább.:) Remélem nem bánod meg 19/F
2013. okt. 5. 06:17
8/8 A kérdező kommentje:
Én végülis nem kezdtem bele, majd talán jővő nyáron. Akkor is tuti unatkozni fogok. :) Azért Köszi a kommentet. :))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!