Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért nem veszik az emberek a...

Miért nem veszik az emberek a fáradságot, meg egy lavór vizet szivaccsal, hogy lepucolják a dobjukat?

Figyelt kérdés

Itt ez a videó:

http://www.youtube.com/watch?v=aWxYQHFUF6c

Azon kívül, hogy rohadt pontatlan cover, egy merő pusztulat, ahogy kinéz a pergő. És ez nem az első videó, ahol ilyen koszos a dob. komolyan mondom ép ésszel nem tudom felfogni, hogyha csinálok egy videót, és felteszem a netre, ahol mindenki láthatja, akkor miért nincs annyi igényessége hogy letörölgeti a dobját? Én pl nem rakok fel a netre videókat, de anélkül is havonta, kéthavonta egyszer áttörölgetem töviről hegyire a dobomat.

A másik kedvencem meg a gitárosok, akik kupiban, és rendetlenségben veszik fel a covert.

Szóval legalább erre a 4-5 percre nem lehetne megemberelnie magát az embernek, és rak rendet maga körül, meg rendbe rakja a hangszerét?

2013. dec. 29. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert lusták.

De, lehetne.

2013. dec. 29. 17:16
 2/4 anonim ***** válasza:
2013. dec. 29. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem tisztelik a hangszert, és trehányak. Nekem is halálom, mikor ilyet látok, bár az mégjobban kiakaszt, ha azt látom, hogy matrica van ragasztva a hangszer testére. Főleg ha nem is olcsó cuccról beszélünk. Ez olyan, mintha megfognám a gitárom, és a megkopott festést alkoholos filccel kezdeném javítgatni. Vagy kiglettelném a koptatót, és lefesteném falfestékkel.
2013. dec. 29. 19:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen. Ez a matricázás főleg a Skate punk, pop punk zenekarok között megy gitárosok és dobosok között egyaránt. Én nem tudom felfogni mi a jó benne, ez az ő egyéni hülyeségük, én csak a hangszereket sajnálom :S
2013. dec. 29. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!