System Of A Down vagy Megadeth?
Figyelt kérdés
Igaz hogy két külön műfaj, de mindegyiket nagyon szeretem, és kiváncsi vagyok a többiek véleményére is!2013. dec. 28. 17:36
13/18 anonim válasza:
SOAD. Egyiket sem ismerem annyira, mert Megadeth-től 2-t számot ismerek és nem jön be annyira ez a fura énekles, SOAD-tól meghallgattam a Toxicity albumot és az egész szám egyből bejött, nem nagyon találkoztam még ilyen együttessel, mármint az éneklésre értem.
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
Egy lapon sem lehet emlegetni. A Megadeth egy legendás METAL zenekar, a soad meg már az elején is csak egy tinikislányoknak való festettkörmű divatbanda volt.
16/18 anonim válasza:
SOAD. A Megadeth nem jön be. Dave Mustaine egy idióta, zeneileg pedig semmi jót nem találok bennük. A SOAD legalább jó.
17/18 anonim válasza:
Szívemből szóltál 16os!
All the world Ive seen before me passing by! :))
18/18 anonim válasza:
SOAD. Sosem szerettem a Megadeth-et. De egyébként nem egy műfaj a kettő (SOAD = alternatív metal, Megadeth = thrash metal/hard rock).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!