Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki tudja elektromos gitáron...

Ki tudja elektromos gitáron eljátszani a Megadeth- Holy Wars-t? Szólókkal együtt!

Figyelt kérdés

2013. dec. 25. 21:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Dave Mustaine és Chris Broderick.
2013. dec. 26. 12:09
 2/10 A kérdező kommentje:
Ez hasznos válasz volt ... Ezt nem is gondoltam volna ... Egyébként azért kérdezem, mert meg akarnám azt is tudni attól aki eltudja játszani, hogy mennyi ideje tanul gitározni és azt mennyi idő alatt tamulta meg ... Ezt csam úgy kiegészítésként mondom, nehogy valakiezen kezdjen el hisztizni ...
2013. dec. 27. 11:10
 3/10 Shazeen ***** válasza:
Inkább Marty Friedman. Broderick egy gép...
2013. dec. 27. 13:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez még mindig sokat segít köszönöm ... :D
2013. dec. 27. 21:53
 5/10 anonim ***** válasza:
a szólókon kívül tökéletesen:D
2014. márc. 5. 17:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Én el tudom. Legalábbis pár éve még elég sok megadeath-et nyomtunk.
2014. márc. 5. 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Zongorán bármilyen Iron Maiden, Metallica, Megadeth-et le tudok (le lehet) játszani, szólóval együtt. De hallás után a legigazibb, persze szerintem nektek nincs abszolút hallásotok, de kottából szerintem nem menő. Hallás után lekottázom vonalas kottaszerkesztőbe, oszt' nyomom.
2014. júl. 5. 21:07
 8/10 A kérdező kommentje:
Az életet még megérdemeljük abszolút hallás nélkül is? Mellesleg gitárt kérdeztem úgyhogy nem nagyon érint a zongorád.
2014. júl. 5. 22:57
 9/10 anonim ***** válasza:

"Hallás után lekottázom vonalas kottaszerkesztőbe, oszt' nyomom."

én meg még sose kottáztam le semmit, csak nyomtam 'oszt jóvan!

zongorán is gitáron is.

2014. júl. 5. 23:01
 10/10 Waff ***** válasza:
Én meg sem kell hogy hallgassam a dalt, anélkül is simán lekottázom, és minden hangszeren eltudom egyből játszani. A gitárszólókat dobon is akár, vagy gitáron dobszólókat stb...oszt nyomom....
2022. jan. 19. 04:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!