Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az embereket miért zavarja...

Az embereket miért zavarja az, hogy valakinek a kedvencei közé tartozik a One Direction?

Figyelt kérdés
Én nekem is a kedvenceim közé tartoznak és majdnem mindig piszkálnak érte, meg hogy szar az ízlésem...
2013. dec. 27. 21:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 10

Normális vagy? Hogy szólna már a rock szinte csak a szexről, piáról, meg bulizásról? Mondod ezt úgy, hogy "rockrajongó" vagy.

És mielőtt valaki beszólna, nem utálom a One Directiont, meg semmi, tökre hidegen hagy, felőlem mindenki azt hallgat, amit akar.

2014. jan. 4. 01:21
 12/13 anonim válasza:

11/10 01-03 18:11

adom az utolsó kommentet.de valahogy 100 millióval könnyebb kimenni segíteni mint egy magyar átlagfizetésből.

ne haragudj meg de ez izlésficam vagy csak nagyon fiatalok mondják azt hogy nem melegek..én amikor megmutatom egy felnőttnek őket vagy a "társaikat" első szavuk hogy melegek.én egyébként sem tudom hogy egy olyan rajongó tábor aminek a 95%-a egy pi...a,és akár egymás szájából veszik ki a barátnők a f...t azok hogy alkothatnak családot?

én nem állítom sokkal jobbnak magunkat de valahogy szerintem ezek nem képeznek attól egy családot hogy ha meglátja egymást két rajongó sikongatva egymásnak ugranak..

12-22 éves kor amiben mozog a rajongótábora.ezzel mindent el is magyaráztam.

egyszer ez is eltűnik mint a Tokio Hotel miután szarrá keresték magukat és a POP stúdiók fel nem kapnak valaki mást..

2014. máj. 16. 17:17
 13/13 anonim válasza:
ja igen.annyit kihagytam hogy hallgass több rockot,mert attól hogy sex pia meg rock'n'roll van,amellett írnak olyan dalokat amiket a pop zenészek álmukban sem mernének megírni a konkrét érzéseikről. na de elég a rock igéjéből,mert nem ez a kérdés.
2014. máj. 16. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!