Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Valaki fel tudna világosítani...

Valaki fel tudna világosítani a reggae stílusról, rasztáról és Bob Marley ről? Mindenre kíváncsi vagyok. A cigányok lehetnek raszták?

Figyelt kérdés

Valaki fel tudna világosítani a reggae stílusról, rasztáról és Bob Marley ről?

Mindenre kíváncsi vagyok.. A cigányok lehetnek raszták? Mit jelképez a raszta? Hallgatnak más zenét is reggaen kívűl? Kérlek írjatok le erről mindent!

Még nem adtál meg a kérdésedhez kulcsszavakat!

2013. dec. 26. 21:43
 1/6 anonim válasza:
google,wikipédia ;)
2013. dec. 26. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:

'Cigányhajból' is gondolom tudnak csinálni, miért ne lehetne?

És igen, a legtöbbjük hallgat mást is, minden más kérdésedre ott a Google.

2013. dec. 26. 21:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Raszta az egy séró, és sztem nyugodtan lehet bárki raszta aki akar és van hozzá elég haja:)
2013. dec. 26. 22:26
 4/6 anonim ***** válasza:
89%

az egy mozgalom/vallás...:D mi az hogy séró

[link]

itt olvashatsz róla

2013. dec. 26. 23:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Oké,kösz:D Séró az hajstílus, frizura:D:D:D:D Inkább nem hajstílus hanem hajforma:D:D:D:D:D Meg hajviselet:D:D:D:D:D
2013. dec. 26. 23:32
 6/6 anonim válasza:
A raszta vallás és a dreadlock viselete nincs semmiféle bőrszínhez kötve szal cigány is lehet nyugodtan raszta.A dreadlock (raszta) tudtommal félelmetes frizurát jelent amivel Judah oroszlánnyára kívántak hasonlítani.A raszta vallású ember fejét fésű nem érheti és tilos vágni belőle de ebben nem vagyok biztos.A fű szíves nem kötelező a rituálékon elég szimplán elégetni de az pazarlás lenne :D
2013. dec. 28. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!