Directionerek! Larry Stylinson igaz?
Ezt sohasem fogja teljes bizonyossággal senki sem tudni.
Tény,hogy Harryből ki lehet nézni,hogy biszex(gyűrűk,női csizma,rózsaszín,szívecskés ingek...) vagy akár meleg,de ezt a sok barátnőjére nézve nem hiszem,tehát inkább biszex.Louisról is el lehet képtelni,hogy meleg(magas hang,lányos mozgás...)tehát simán lehet,a háttér megvan hozzá.
Szerintem valóban együtt lehettek,mert én olyan közjátékok vannak,amiktől lehidaltam és amik kételyt sem hagytak.Hogy most mi van,azt nem lehet tudni.A Larry-s üzenetek,tweetek miatt látszik,hogy már egymás mellé se állnak,nehogy a Larrysok alá adják a lovat.Ettől persze még most is együtt lehetnek,csak már félnek bárhogy is érintkezni.De azt is el tudom képzelni,hogy szétmentek,mert Harry is megváltozott,Zayn kilépett...sőt,lehet,hogy már a barátságuk is tönkrement...
Szerintem aki hisz bennük az nyugodtan higgyen ebben,de kussoljon és ne híresztelje,mert így pont kicsesz velük.
2021 van és erre a kérdésre még mindig nem tudunk tényleges választ adni. Személy szerint én hiszek benne, hogy együtt vannak. Ennyi véletlen már nem történhet és annyi utalás van rá, hogy az már hihetetlen. Szóval szerintem tényleg van köztük valami, ami több mint barátság.
Ez csak az én véleményem! TPWK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!