Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ének és gitár bemenet kellene....

Ének és gitár bemenet kellene. Régen volt egy NDK-s Regentcombóm 30W zengetős, tökéletes erre a célra. A mai erősítőket nem ismerem. A legtöbb erősítő egy tiszta és egy torzított csatornával rendelkezik, ez jó lehet nekem?

Figyelt kérdés
Kb.80......100 ezer Ft-om lenne egy 50....100W-os erősitőre,akár típust is ajálhatnátok.Kellemes Ünnepeket Kívánok mindenkinek..Amonthep

2013. dec. 26. 16:48
 1/1 anonim ***** válasza:

A legtöbb gitárerősítő azért nem énekhang erősítésre van optimalizálva.

Nyilván a tiszta csatornát lehet rá használni, de mivel a gitárnak más a frekitartománya, mint az éneknek és ezek az áramkörök és hangszórók elsősorban erre vannak kihegyezve, nem hinném, hogy szépen fog szólni egy kombón.

Én is használtam Regent/Vermona erősítőt annak idején, kombót meg fej+láda kivitelt is, de mindkét funkcióra nem igazán volt jó szerintem. Ha az ember odacsapott neki egy torzítós gitárral, akkor az ének is elég torznak hallatszott már...

2013. dec. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!