Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt a hangfalat hogyan/mivel...

Ezt a hangfalat hogyan/mivel kell rákötni a gépre? Sima jack?

Figyelt kérdés

Logitech Z623

[link]

Így néz ki ahol össze kell kötni, ilyet akarok holnap venni, és nem vagyok biztos benne így rá tudom kötni a gépre, mert azon csak valami digitális kimenet van, meg 5 felé jack, de mindegyik más színű. Na most, ezt a hangfalat simán a zöld jack-be kell dugni, vagy más csatlakozása van? Mert a hangfalon csak bemenetet látok, kábeleket nem. Utánanéztem, sehol nem találtam olyat, hogy a hangfalhoz mellékelnek kábelt, persze attól még nem biztos hogy ez így is van.

Bocsi ha hülye kérdés csak nem értek hozzá, és 40 ezer forintnál biztos akarok lenni abban, hogy működni fog.

2013. szept. 22. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:

igen de most nem tudom ez milyen hangfal.

40 ropiért már inkább vennék egy használt Onkyo erősítőt ami támogatja a Dolby Digital-t és van rajta optikai illetve koax bemenet.

2013. szept. 22. 17:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a választ és az ajánlást is, de maradok ennél. Még annyit, hogy akkor egy ilyen kábellel kell összekötni őket?

[link]

2013. szept. 22. 17:59
 3/6 Dantehnor ***** válasza:
igen
2013. szept. 22. 18:27
 4/6 anonim ***** válasza:
40ből sokkal komolyabb hangcuccot tudnál venni rendes hangfalakkal és erősítővel
2013. szept. 22. 18:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Te tudod de szerintem kész pénzkidobás 2.1 40E-ért én 4000-ret nem adnék érte. akkor már inkább ez:

[link]

2013. szept. 23. 18:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Kis méretű szoba miatt csak 2.1-et szerettem volna, egyszerűen nincs hely a többi hangfalnak. Igazából a mélynyomó ami a legfontosabb, abból szerettem volna egy viszonylag erőset, és 50 ezer forintig választhattam, én ezt találtam megfelelőnek. Van egyébként egy másik audio rendszerem, arra egy 90 ezres Harman/Kardon erősítő adja a jelet, de azt nem szeretném gépre kötni. De azért köszi mindent :)
2013. szept. 23. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!