Egy jól megcsinált nem satus tremolóval nyugodtan lehet játszani. A Floyd-nak is van amúgy hátránya.
2013. dec. 26. 17:01
5/11 anonim válasza:
Első válaszoló, miért ne legyen? Miben jobb egy floyd rose egy vintage tremolonál? két különböző téma..
2013. dec. 27. 14:32
6/11 anonim válasza:
Én nem tudom, komolyan, csak a fórumokon honoló általános nézeteket tolmácsolom. Basszusgitár a hangszerem, tehát nemigen érint. Elhangolódás-bajokat említenek, meg hasznavehetetlenséget. Nyilván sose baj, ha olcsóbb gitáron nincs, és komolyabb gitáron meg úgyis használhatóbb van, hacsak nem pont azért szapulják a típust mindenütt. Átlagos esetben meg...? :)
2013. dec. 28. 13:44
7/11 anonim válasza:
A jó Leo Fender 1954-ben hozta ki a Strat sychronized tremolót, ami a legelterjedtebb megoldás lett.
Floyd Rose meg 1977-ben a saját satusát.
Gondolod, hogy az eltelt 23 évben az összes gitáros szar, elhangolódó, hasznavehetetlen hangszereken játszott?
Ismerni kell a tremoló korlátait, a gitárt meg rendszeresen karbantartani kell és ha nem eleve szar minőségben készült, teljesen használható a cucc.
2013. dec. 28. 17:10
8/11 anonim válasza:
Nnna, a régi fajtáról olvastam sokfelé, hogy nem nagyon jó gitárokon rendszerint nagyon nem jó.
2013. dec. 28. 18:09
9/11 anonim válasza:
Ezt a mondatot ugye nem igazán gondoltad át, mielőtt leírtad? :)
2013. dec. 28. 18:21
10/11 anonim válasza:
Ha egy vacak, noname kínai klón hangszerbe beleteszed a legjobb tremolót, attól még az egyáltalán nem lesz stabil hangolású rendszer.
Az elhangolódás nem csak a tremolótól függ, hanem rengeteg más tényezőtől.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!