Van egy klasszikus Cort gitárom. Ahhoz hogy állva is tudjak rajta játszani, hol lehet venni olyan 'szíjat/tartót'? Nincs rajt semmi ami arra utalna hogy lehet rá tenni. Vagy nem is kell? azt hogy lehet rögzíteni?
Figyelt kérdés
2013. dec. 25. 20:38
1/5 anonim válasza:
Klasszikuson ritkábban szoktak állva játszani. Gitárhevederrre lenne szükséged, amit kb minden hangszerboltban lehet venni. A rögzítése már érdekesebb, ha egyik oldalán sincs gomb. A fejnél egy kis madzaggal szokták ilyenkor rögzíteni, de hogy lent hogyan, az már tényleg jó kérdés. Én lehet, hogy raknék rá gombot, bár klasszikus gitárnál az eléggé szentségtörés, úgy tudom...
2/5 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy szentség törés? és hogy lehet rá gombot tenni? kérlek részletesebben írj egy kicsit mivel non kezdő vagyok :(((
2013. dec. 25. 21:54
3/5 anonim válasza:
Ki kell fúrni a gitárt két helyen, ha gombot akarsz rá. Ez elég világos, nem?
4/5 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy klasszikus gitáron ülve szokás játszani. De ettől még persze te nyugodtan használhatod állva is. És igen, nyilván kénytelen leszel legalább alulra egy gombot rakni, amihez bizony fúrni kell.
5/5 anonim válasza:
én sem vagyok profi, 2 éve van gitárom, csak hobbiból játszom rajta, és sose jártam tanárhoz de azért leírom a véleményemet.írtad, hogy nagyon kezdő vagy, ez elég relatív. ha karácsonyra kaptad a gitárt, akkor szerintem először mindenképpen ülve barátkozz vele, mert kényelmesebb, nem mozog stb. nekem is volt egy olyan időszakot, hogy én állva akarok játszani, de eléggé aztán belegondoltam, meg kicsit el is ijesztettek.. először is, megpróbáltam úgy játszani, hogy álltam és tartottam a gitárt fél lábbal, nekem a bal kezem ott halt meg, nagyon kényelmetlennek találtam, nyilván más lenne, ha rendesen hevederrel lenne felkötve.. másrészt, elég jó a hangzása az én hangszeremnek, és ha gombot tetetnék az aljába, szerintem, meg egy ex-gitáros ismerősöm szerint lehet, hogy rontaná a hangzását.. kb. ennyi.. :) mindenesetre bárhogy döntesz jó gitározást a továbbiakban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!