Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ibanez vagy Cort?

Ibanez vagy Cort?

Figyelt kérdés
Első elektromos ghitárom lenne, és két márka közt vacilálok. A Cortot nagyon dícsérik, az IObanezt kevésbé, de haveromnak az van, és nagyon szereti. A Cort felé huzok. Légyszi támogassatok, vagy cáfoljatok. Köszi!

2013. dec. 23. 00:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Karácsonyra vettünk Cort KX5-öt.Imádom :) Bár még az erősítő is hozzá, az már 100ezren felül volt együtt. Erősítő: Peavey VIP1
2013. dec. 23. 21:41
 12/12 anonim ***** válasza:
Én is KX5 tulajdonos vagyok. Januárba lesz egy éve, hogy megleptem magam egy vadonat új darabbal. Nem bántam meg! Szeretnék mellé egy Vintage V100-ast is mert teljesen más hangzásvilág, szóval attól függ hogy mit szeretnél játszani. Ha metál akkor KX5, ha viszont szereted a classic rockot akkor V100 :)
2013. dec. 25. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!