Ibanez vagy Cort?
Figyelt kérdés
Első elektromos ghitárom lenne, és két márka közt vacilálok. A Cortot nagyon dícsérik, az IObanezt kevésbé, de haveromnak az van, és nagyon szereti. A Cort felé huzok. Légyszi támogassatok, vagy cáfoljatok. Köszi!2013. dec. 23. 00:18
1/12 A kérdező kommentje:
Hopsz, bocsi, kicsit siettem a gépeléssel. :)
2013. dec. 23. 00:20
2/12 anonim válasza:
Mennyit szánnál rá? Ibanez olcsóbb gitárjai felejtősek, akkor inkább Cort. Ebben az árkategóriában pölö ez:
És ha teheted, használtan vedd:)
3/12 anonim válasza:
véleményem szerint 120-30-ig cort a felett lehet ibanezt de azt is meg kell válogatni... és használtan valóban lehet jó cuccokra akadni nem sok pénzért..
4/12 anonim válasza:
mennyiért akarsz venni?
amúgy szerintem 100ezer alatt cort, squier, és vintage a legjobb ár-érték arányúak
5/12 anonim válasza:
meg amúgy ezt igy nem lehet megmondani MAGÁT A TIPUST kéne megmutatni és azt hogy milyen zenét szeretnél játszani
Elöző voltam
6/12 anonim válasza:
Bizony :) Egyébként a Vintage v100 tényleg jó, ( ha Les Paulra vágysz:), de a Vintage v100 afd még jobb a vastagabb jávor miatt. Főleg, ha később beruházol egy jobb hangszedőre :)
7/12 anonim válasza:
Ibanez az egyik legjobb gitár. De a Cort is nagyon jó. Szerintem maradj a Cortnál.
8/12 anonim válasza:
4. és 5. vagyok a vintage v 100 tényleg nagyon jó gitár azon kivül a cort kx5 is jó állitolag aztán ibanez GRG170DX is jó nem tom próbálj ki párat aztán válassz
9/12 A kérdező kommentje:
60-80-at szánnék rá kb. Köszi a válaszokat!
2013. dec. 23. 21:12
10/12 anonim válasza:
nem tom én a vintage v100 ajánlom de ehez kell egy erősítő is otthonra elég 10-15 watt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!