Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Klasszikus gitárra nem lehet...

Klasszikus gitárra nem lehet hevedert kapni?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert az enyémnek nincs az alján az a kis pöcök, amihez a hevedert rögzítik, és így nehezen tudom elképzelni, hogy másképp is fel lehetne tenni rá..Van erre valami megoldás?
2009. nov. 26. 12:27
 1/6 anonim ***** válasza:

vannak klasszikus gitárok, amelyiken alapból van olyen "pöcök":D

egyébként hangszerboltokban ha jól tudom, vállalnak olyat, hogy kifúrják a gitárt, és feltesznek egy heveder-rögzítőt, tehát megoldható, csak ha például egy 200ezres klasszikus gitárod van, akkor azt kár lenne kifúrni:D Attól függ hogy mire használod a gitárt, meg hogy milyen minőségű, de majd te eldöndöt hogy hogy döntesz, az a lényeg hogy hangszerboltban megcsinálják:)

2009. nov. 26. 12:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:) Igazság szerint csak azért van klasszikus gityóm, mert a fémhúrosat baromi nehéz lefoni, és lerohad tőle a kezem..elektromosra meg egyelőre nincs pénzem. Egyébként kb 10 rongyos gitár:D Nem tudod véletlenül, hogy kb. mennyiért lehet 'felszereltetni' ezt a pöcköt? Ha nem vészes az ára, akkor megcsináltatom.
2009. nov. 26. 13:04
 3/6 A kérdező kommentje:
*lefogni
2009. nov. 26. 13:05
 4/6 anonim ***** válasza:
nem tudom hogy mennyibe kerül, de egyébként, egy 10ezres gitárt nem kell félteni, szóval ha olcsó, csináld meg nyugodtan:D
2009. nov. 26. 13:08
 5/6 anonim válasza:
én aukción vettem gitárt, járt hozzá heveder, de csak az alján van pöcök. 1-el meg nem sokat érek :/
2010. márc. 7. 13:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Ha szükséged van a hevederre, és szeretnéd használhatóvá tenni, akkor vidd el a gitárt hangszerboltba, és csináltass rá mégegy pöcköt. Nem tudom, hova valósi vagy, de én Bp-en, az Oroszlánbarlangban jártam ezügyben.
2010. márc. 8. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!