Milyen? Véleményeket várok! Köszii.
2013. dec. 22. 02:03
11/28 A kérdező kommentje:
Köszii :) amúgy szoktam lírai dalokat is énekelni, de az ilyen dalokat jobb szeretem, mert itt mindent kiadhatok magamból.. :D
2013. dec. 22. 02:35
12/28 anonim válasza:
Szerintem meg illik ehhez a számhoz.
14/28 A kérdező kommentje:
köszöntem ^^ :)
2013. dec. 22. 02:38
15/28 A kérdező kommentje:
Ez van, midenkinek más a véleménye. :D Nem lehet mindenkinek elnyerni a tetszését! :))
2013. dec. 22. 02:39
17/28 anonim válasza:
Azt hiszem ismerlek. Nem vagy fent Pokecon egészen véletlenül?
18/28 A kérdező kommentje:
deee.. írj rám :D
2013. dec. 22. 02:44
19/28 Dwight Schrute válasza:
hmm én majdnem minden nap hallgatok ac/dc-t, ezért mikor megnyitottam a linket nem játszottam le rögtön, mert azt hittem, hogy majd megint egy trágya cover lesz, mint általában ezek szoktak lenni. Nem is hallgatok már cover zenéket youtube-on, főleg nem ac/dc-ből, és abból is nőtől, de ez nem volt rossz :D Nem bántam meg, hogy meghallgattalak.
20/28 A kérdező kommentje:
Dejóóó! Ennek nagyon-nagyon örülök! :)
2013. dec. 22. 02:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!