Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményeket kérnék: szerintetek?
Most elszámoltam 10-ig mielőtt a magyar káromkodás nagy enciklopédiáját beírtam volna ide. Nem lett volna értelme.
Egyszerűen ez a nő egy sunyi ember, és hidd el, most marhára fáj Neked, de inkább jobb, hogy kiderült ez, minthogy már-már komolyabb közös tervek szövögetése után jött volna felszínre. Vannak emberek, helyzetek, akikre/amikre nincsenek szavak...ez olyan....
Hmmm, szóval az történt, hogy összejött veled, majd nem sokra rá, veled párhuzamosan egy másik csóka is elkezdte "kezelgetni", de emellett még hülyített téged kb. 1 hónapig. Majd gerinctelen, gyáva módon egy 16 éves szellemi színvonalához illő, tákolt kifogással lelép.
És hogy mindezt tetőzze, a másik csókával még össze is költözik (ami arra utal, hogy masszívan félrekacsintgatott a leányzó, míg veled volt)...
Nekem kb. ennyi lenne a reakcióm, hogy: "Sanyi, hozd a puskát, vadászni megyünk!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!