Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ennyire nincs tartása a one...

Ennyire nincs tartása a one directionnek?

Figyelt kérdés

Nincs kedvem regényt írni mekkora csóró akasztani való sikerhajhász barmok zayn shithead malikék szóval itt vannak a tények.

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=-pSUbrq84aE

http://www.youtube.com/watch?v=XMLiqEqMQyQ

Tinilánykák véleménye nem érdekel,hogy "jajj ez egyáltalán nem ugyanaz a 2 nóta" De,ugyanaz és kész.Ezért már perelni kellene őket szerzői jogsértésért,hogy olyan dalokat adnak ki "Original" bélyeg alatt amit marhára nem ők írtak.Szimplán a vélemények miatt írtam ki a kérdést.

2013. dec. 18. 15:20
1 2
 12/15 Ésik István válasza:
70%

Csodálkoztok még saját zenét sem adtak ki de csak onnan tudom mert SAJNOS az összes barátnőm imádja őket!

Akkor mit kell ezen csodálkozni :D !!!!!!!

Na jó kicsit szemetek meg minden de nekik még az eszük sincs meg!!!!!!!!

2014. jan. 1. 04:38
 13/15 anonim ***** válasza:
Bakker, tényleg tök hasonló. Pofám leszakad.
2014. jan. 4. 00:33
 14/15 anonim ***** válasza:
Totál hasonlit a két szám. Meg lehet őrülni. Bár még tini vagyok és lány soha nem szerettem a one directiont és nem is fogom soha.
2014. jan. 6. 17:01
 15/15 anonim ***** válasza:
A 2 dal szinte egy és ugyan az , megérdemelték volna a pert . Amúgy csak az a különbség , hogy az 1D nem tudta olyan jól előadni ;) Amúgy én is tinilány vagyok , még csak 14 éves :D
2014. aug. 14. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!