Miért Harry a legnépszerűbb tagja a One Directionnek?
Figyelt kérdés
2012. júl. 20. 21:01
1/12 anonim válasza:
igazából Chuck Norris a legnépszerűbb tagja.
2/12 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy ő a legnépszerűbb?
3/12 anonim válasza:
miből gondolod hogy népszerű az a nyávogós, egymást fogdosós szarfergeteg? :D
4/12 A kérdező kommentje:
hát neki van a legtöbb követője twitteren is plusz voltak ilyen szavazások itt neten,hogy kia kedvenced és Harrynek volt a legtöbb szavazata meg olvasom és a legtöbben Harryért vannak oda
2012. júl. 24. 15:19
5/12 anonim válasza:
hahaha most azért a legnépszerűbb mert többeknek ő a kedvence? nem. a One Direction úgy népszerű ahogy van, csak van aki nem mindegyik tagot szereti (directionatorok -.-) nekem pl. Zayn a kedvencem, és neki van a legkevesebb követője twitteren.., kit érdekel ?! . sok helyen írták hogy Harry a banda frontembere.. ilyeneknél falnak mennék. -.- a bandának nincs frontembere! szóval nem Harry a legnépszerűbb, csak ő a legkedveltebb. nameg ismerek olyat aki pár hónapja utálta őket, most meg ők a 'férjei' mert csak a kinézetüket kedveli. lehet ez is egy szempont, sokak szerint Harry a leghelyesebb. szerintem mindegyik cuki, és a zenéjüket is imádom. :)
6/12 A kérdező kommentje:
jó akkor a kedvedért javitom miért Harry a LEGKEDVELTEBB?
2012. júl. 25. 17:49
7/12 anonim válasza:
honnan tudjam. kinek a pap kinek a paplan.
*előző voltam
8/12 anonim válasza:
Azért, mert
-jó a hangja
-baromi CUKI <3
-vicces
-ésatöbbésatöbbi
10/12 anonim válasza:
A legtöbb csaj olvadozik a kisfiús arcától, a mosolyától, és a göndör hajáért.. meg állítólag sokat flörtölget meg sok az egy éjszakás kalandja.. szóval ez is eléggé izgatja őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!