Tudtok érdekeset mondani Harry-ről a One Direction-ból?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 19:00
1/14 Mimi13 válasza:
Persze!
Mikor kicsi volt bepisilt a hullámvasúton, vagy ő az egyetlen göndör hajú a családjában, vagy valami.. keress rá a Google-ön... biztos találsz!
2/14 A kérdező kommentje:
ok.kösz már rá kerestem de azért megkérdeztem
2012. máj. 4. 18:04
3/14 Itsme.directionegirl válasza:
Harry kedvenc szine a kék, ő az egyetlen göndör hajú a csládjában, ha egy rajongó sikít vagy káromkodik előtte azt egy egész életre elkönyveli. Majd még írok ha kell.:)
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi.bocsi h későn válaszolok.de ha még tudsz nem baj. :)
2012. máj. 6. 00:40
5/14 anonim válasza:
hát mikor egyszer étterembe voltak megwtte a kajáját és még a másik maradékát is
hiába monták neki hogy rosszul lesz caak zabált szegényke :)
aztán hazafele telehányta a kocsit szegéénnyyy :(
a szülei honapokig takarították a kocsit hónapokig büzlött :)
6/14 anonim válasza:
Ha van twittered akkor kövesd őt:@1Dtenyek
Ez nagyon jó profil! De van még pár ilyen rajongói oldal twitteren. :) Tök szuper hírek vannak.
7/14 anonim válasza:
Én még tudok 1-et: Akkora bu*i mint egy ház.
8/14 anonim válasza:
Sírt,amikor a srácok megviccelték hogy Zayn kilép a bandából:'))
Utolsó előtti: nem kell mindenkit leb*zizniki nem úgy néz ki,ahogy neked éppen tetszene...értem?
9/14 anonim válasza:
Vajon minden 1D fan olyan kiváló fogalmazó, mint az előttem szóló?:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!