Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha klasszikus gitáron gyakorlo...

Ha klasszikus gitáron gyakorlok, az segítheti a szólógitár játékomat?

Figyelt kérdés

Mármint úgy értem, hogy sokszor nincs időm elővenni a szólógitárt, múlt héten például egyszer volt a kezemben :/

de a klasszikus gitáron ha gyakorlom a skálákat, meg pengetővel játszok, akkor ugye az is segít a szólógitár játékomon?

2009. nov. 24. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
persze hogy segít, de nem értelek, mi olyan nehéz egy gitár elővételben? elásod a pincében minden használat után? :O
2009. nov. 26. 20:49
 2/8 A kérdező kommentje:

neem, de előveszem a gitárt a tokból.. előveszem a kombót, bedugom.. bedugom a pedál adapterét is.. kábel pedálba be, kombóból ki.. másik pedál gitárból ki, pedálba be.. akkor leülök végre, kinlódok mer nemmindig szól jól a kábel, piszkálni kell.. gyakorlom a skálákat X percig/óráig.. aztán mindent széthúzni amit szét lehet, kábeleket külön letenni, kombót visszarakni a helyére, gitárnak a húrjait szépen letörölgetni hogy ne rozsdásodjon.. pedált elrakni..

szép hosszan leírtam:D De mostmár megoldom, kialakítok egy külön részt a szobámban, ahol már össze lesz dugva minden, és be lesz állítva minden, csak áramot kell ráadni, és mehet is:D

2009. nov. 26. 21:28
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen én is azt akartam javasolni hogy hagyd úgy összerakva, nekem is úgy van.

Egyébként nem is gondoltam rá hogy letörölgessem a húrokat xD akkor valszeg ezért rozsdásodnak :D:D:D:D

de most már nem akarok új húrt venni csak majd az új gitárra :P

2009. nov. 27. 09:24
 4/8 A kérdező kommentje:
na, mesélj, milyen lesz az új gitár?:P
2009. nov. 27. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Valszeg egy Vintage v100 Les Paul kopi :P de karácsonyig még van időm eldönteni, arra is gondoltam hogy ibanezt veszek mivel rossz ibanezzel még nem találkoztam.. 90 000 környékén van is egy szép les paul kopijuk nekik is, onnan felfelé már nagyon drágák, az nem férne bele az anyagiakba :/ egyébként ha egyszer sok pénzem lesz xD akkor veszek valahonnan egy fekete Ovation Ultra GP-t... és csak Kyuss-t fogok rajta játszani :P jó lehet kicsit mást is :D de leginkább Kyuss-t.
2009. nov. 28. 11:34
 6/8 A kérdező kommentje:
(Y) :D
2009. nov. 28. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Kösz :P
2009. nov. 29. 13:22
 8/8 anonim válasza:
Ja, az is segít, de (nekem) utána rosszabb a másikon játszani, mert a klasszikusnak olyan jó nagy nyaka van, meg puhák a húrjai XD XD XD De úgy is szoktam, hogy nem dugom össze a rendszert, hanem natúrba nyomatom, igaz, hogy nem lehet hallani, de nincs vele macera.
2009. dec. 1. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!