Most punk vagyok vagy nem? Teljesen össze vagyok zavarodva
mitől punk valaki
mit kell tudni annak aki punk
hogyan lesz valakiből punk
punknak érzem magam de mindenki azt mondja hogy divat punk vagyok közbe nagyon nem :/ azt mondják h akkor leszek igazi punk h ha majd érzem,de mit kell éreznem
A punkok lényege a lázadás, ezt fejezik ki a zenéjükkel és a tömegből kilógó öltözködésükkel is, mindenre harapnak, ami nem szokványos, feltűnő. Manapság már az "oridzsinál punkok" mindenkire, aki ad magára annyit, hogy nem kannásbortól beba*va ordibálja, hogy ANARCIAAA járókelők arcába.
A punk egyébként elméletileg életérzés, kilógó emberek, kormányellenes fiatalok, lázadók tartoznak közéjük.
Öltözködésileg tényleg taraj, kockás szűkgatya, öt kiló vas, és "Punks not dead" vagy éppen Sex Pistols vagy Ramones póló, motorosdzseki, minden jó :D
Ne haragudj, de ilyet punk nem kérdez...xD
És ez nem csak a külsőségekről szól...Én speciel 3 éves koromtól punkot hallgatok, kamaszkoromban rám is rámjött a már pedig én punk leszek dolog, de mindig mindenki azzal jött, hogy kinövöm...Ez nem most volt, és jelentem, az életérzés megmaradt annak ellenére, hogy mindig megpróbáltam elnyomni, mert már én is azt hittem, hogy ez kinőhető, annyit pofáztak róla, és már untam az ugatásukat...De nem...ha valaki az, az is marad...És attól, hogy azt mondod, hogy az vagy, attól még nem leszel az...És ha nem tudod mit kell érezni, akkor tényleg divatpunk lehetsz max...Eleve semmit se KELL...ha megszabnák, hogy mit csinálj, hogy punk lehess, akkor nem punk lennél, hanem egy birka, aki ugyanúgy sorban áll, csak egy másik, kevésbé elfogadott sorban...
# 1/6
Nah megszólalt a Büszke Páwa! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!