Hiányzik a Danubius és a Sláger rádió?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon hiányoznak :( Annyi sok jó élményem volt velük kapcsolatban.Elfeledhetetlen társaság voltak.2009. nov. 22. 18:58
1/8 anonim válasza:
Nekem is hiányzik a mostani tök szar:S
2/8 anonim válasza:
a sláger nem, mert az ugyanolyan rossz volt, mint a mostaniak, de a Danubius az nagyon hiányzik.
3/8 anonim válasza:
Nekem nem, egyiket sem szerettem, főleg a Bochkor-Boros párost nem, de a mostani rádió sem jobb.
4/8 anonim válasza:
Nem volt szar a Sláger, max neked nem tetszett.
Én suliba járok, szóval napközben nem hallgattam a Slágert, csak reggel a Bumerángot, mielőtt elindultam suliba. És az őszintén szólva, hiányzik.:( Persze azért valahogy csak túl fogom élni nélküle:D
5/8 anonim válasza:
Gondolni csak gondolhatok azt, amit akarok. És szerintem szó szerint sz.r volt, de nem csak szerintem... :S És azért nem szerettem, mert sz.r volt.
6/8 anonim válasza:
A Slágerben az volt a rossz hogy mindeg ugyanazokat a számokat játszották
7/8 anonim válasza:
A Danubius meg egy majomparádé volt, nyálas bu*zi számokkal (bocs, kékszalagosok)
8/8 anonim válasza:
Én egyiket se sajnálom.
A láger rádió ugyanazokat a dolgokat játszotta,emiatt tiszta szívemből gyűlölöm az eros ramazotti,cher,madonna és társai bt.-t.
A bocskor(os)-(kannás)boros páros meg egy darabig vicces is volt,függetlenül attól hogy a műsor igénytelen volt kissé,de az erőltetett poénoktól,és idiótaságoktól falra is másztam és áttekertem...
A danubius-ra,lássuk csak,2 dolog amiért nem jött be: 1.többségében szar zenék,2. a sebestyén bazsi egy gyökér volt és mindig is az marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!