Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a nevük azoknak a rádióknak...

Mi a nevük azoknak a rádióknak amik a danubius és a sláger rádió helyére raktak be? Lehet onlinen fogni esetleg? Milyen zenék mennek rajtuk?

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
neo fm:sláger , klassz: danubius
2009. nov. 19. 22:51
 2/6 A kérdező kommentje:

és onlineon lehet esetleg fogni őket hogy meghallgassam??

jó számokat nyomnak rajtuk?

2009. nov. 19. 22:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én ma reggel próbálkoztam vele, hogy belehallgatok (sajnos a hagyományos rádióm már tönkrement), de nem mondhatnám, hogy nagyon felkészültek lennének, mert egyiknek sincs még kész a honlapja (vagyis reggel még nem volt). Pedig tudhatták nagyon jól, hát hogy ne tudták volna, hogy mikortól lesznek foghatóak, akkor illett volna a honlapot is addigra összedobni, és lehetővé tenni az online rádióhallgatást, de hát látod... A Class FM honlapján én egy nagy fehérséget látok : [link] (gondolom idővel nem az lesz ott, de most is éppen az van), a neo fm honlapján pedig ez van: [link] ez már kicsit több, de nem nevezném valami lényeges tartalomnak.
2009. nov. 19. 23:02
 4/6 anonim ***** válasza:
83%

sláger helyére a neo FM került, a danubius helyére a class FM. és igen,már lehet online hallgatni mind2-t

neo: [link] Jobb felső sarok "Hallgasd Most!"

class: [link] Jobb oldali menüben az "online adás"

hajrá :D

2009. nov. 19. 23:08
 5/6 anonim válasza:
Nekem a Neo hallgathatatlan. Persze, valakinek ez a stílus tetszik, de az eddigi hallgatóknak, az ország nagy részének nem. A Klassz FM egész jó.
2009. nov. 20. 00:01
 6/6 A kérdező kommentje:

köszi szépen:D

én sok embertől hallottam hogy elég rosszak:S:S

2009. nov. 21. 01:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!