Mi a nevük azoknak a rádióknak amik a danubius és a sláger rádió helyére raktak be? Lehet onlinen fogni esetleg? Milyen zenék mennek rajtuk?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 22:46
1/6 anonim válasza:
neo fm:sláger , klassz: danubius
2/6 A kérdező kommentje:
és onlineon lehet esetleg fogni őket hogy meghallgassam??
jó számokat nyomnak rajtuk?
2009. nov. 19. 22:54
3/6 anonim válasza:
Én ma reggel próbálkoztam vele, hogy belehallgatok (sajnos a hagyományos rádióm már tönkrement), de nem mondhatnám, hogy nagyon felkészültek lennének, mert egyiknek sincs még kész a honlapja (vagyis reggel még nem volt). Pedig tudhatták nagyon jól, hát hogy ne tudták volna, hogy mikortól lesznek foghatóak, akkor illett volna a honlapot is addigra összedobni, és lehetővé tenni az online rádióhallgatást, de hát látod... A Class FM honlapján én egy nagy fehérséget látok : [link] (gondolom idővel nem az lesz ott, de most is éppen az van), a neo fm honlapján pedig ez van: [link] ez már kicsit több, de nem nevezném valami lényeges tartalomnak.
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Nekem a Neo hallgathatatlan. Persze, valakinek ez a stílus tetszik, de az eddigi hallgatóknak, az ország nagy részének nem. A Klassz FM egész jó.
6/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen:D
én sok embertől hallottam hogy elég rosszak:S:S
2009. nov. 21. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!