Mi a véleményetek az Avenged Sevenfold együttesről? *, , *
Figyelt kérdés
Én imádom őket. *u*2013. dec. 1. 21:29
11/17 anonim válasza:
Igen, nem volt jobb dolgom, hat megsertodtem. A kerdezo nem arra kivancsi hogy szerintem miert nem jo enekes. Foleg, hogy ez nem is az en mondatom. A te olvasatodban lehet igaz ez az allitas. Valaszoltam a kerdezo kerdesere. A valaszom azert az ami, mert ez a velemenyem. Neked meg nem. Van ez igy. Ez nem rajongoi oldal, hogy aki nem az egekig magasztalja oket, az hulyeseget beszel es nem is ismeri a bandat.
13/17 anonim válasza:
Igerem, kincskent orzom majd a beszelgetesunket az emlekeimben, es evtizedek mulva, a halalos agyamon egy klasszikus avenged sevenfold dallal dudolom magam a halalba vegul. De csak ha addig el nem felejtem az imenti sorokat.
14/17 anonim válasza:
Voltam Bécsben 22-én. Tervezek menni Nova Rock-ra.Azt hiszem ez mindent elmond. 17L :))
15/17 anonim válasza:
miért vitáztok olyan dolgon, amin felesleges? én is egy rajongójuk vagyok a sok közül és én, személy szerint imádom matt hangját, de ne essünk már neki annak, aki éppen nem, és ezt ki is jelenti :D mindenkinek joga van a véleményéhez :)
mellesleg (az eredeti kérdésre felelvén) nagyon szeretem az a7xot, legkedvencebb kedvenc zenekarom évek óta és ez asszem nem fog egyhamar változni (annak ellenére se, hogy az új albumuk nem sikerült túl fényesen). és nyugodjon békében jimmy, aki ma 4 éve, hogy elhunyt... foREVer <3
19/L
17/17 anonim válasza:
Imádom :) Engem épp hogy Shadows hangja fogott meg elsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!