Ki volt 22-én Avenged Sevenfold koncerten? Mennyire sikerült a színpad közelébe mennetek? Megfelelt az elvárásaitoknak, tetszett?
Figyelt kérdés
Elém beállt egy 190 centis osztrák, ezért ki kellett mennem a tömeg szélére, ahonnan egész jól láttam. De nekem néha kicsit halknak tűnt Shadows mikrofonja..Csak szerintem volt így? Ettől függetlenül persze tetszett. :) 17L2013. nov. 27. 15:01
1/4 anonim válasza:
Én konkrétan sajnos nem voltam, de hallottam hogy volt aki már délután 1 óta ott várt és sikerült előre jutnia + az első 150 ember kapott VIP karszalagot.
2/4 anonim válasza:
Én épp hogy az Avatar alatt estem be és kb a kordonig jutottam és 15 évesen a 180 cm-mel nem láttam olyan sokat csak ha ugráltam vagy nagyon nyújtóztam de ettől fügetlenül nagyon jó volt, eddigi legjobb koncertélményem. Novarockra is szeretnék menni. Szerintetek 15 évesen beengednek?
3/4 anonim válasza:
Azt sajnos nem tudom, de oda nagyon drága a belépő!
4/4 A kérdező kommentje:
Második válaszoló: Én szeretnék Nova Rock-ra menni. Attól függ, mennyi idősnek nézel ki. De gondolom, 15 évesen úgyis lesz veled valaki, aki nagykorú, úgyhogy ne aggódj. A belépő tényleg sok, de ha csak Avenged Sevenfold-ot, Iron Maiden-t, Black Sabbath-ot említem, máris megéri :)
2013. dec. 13. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!