Vki segítene dalt írni? Rock bandám van, és.
Figyelt kérdés
Valaki,aki szokott dalokat írni,és jókat,esetleg segítene?Egy tipp is jó lenne,hogy hogy fogjak hozzá :D Karácsonyra szeretném meglepni a bandámat,meg ez amolyan "évfordulós ajándék" is lenne,mert szilveszterkor lesz egy éve,hogy együtt zenélünk.Valami különlegessel szeretnék előrukkolni,mondjuk egy dallal.Nem szeretném túl nyálasra,de legyen egyfajta kellemes hangulata,és nem valami lassú számra gondoltam.Örülnék,ha segítenétek!Köszi :)2013. nov. 30. 22:37
1/1 anonim válasza:
Hát én szoktam dalokat írni,én is rockot hallgatok,nagy szerelmem ez a műfaj:) Nem tudom,milyen "posztod" van a bandátokban,nekem a dalok úgy szoktak jönni,hogy elkezdek kipróbálgatni akkordokat gitáromon ,és ha úgy okésan hangzik,akkor mehet rá a szöveg,csak lazán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!