Hogyan tudok önerőből megtanulni, hobbiszinten gitározni?
Figyelt kérdés
úgy értem szeretnék elkezdeni gitározni, de csak még hobbi szinten , és ezért most tanárra nem tudnék költekezni...
segítenétek, néhány alapot írnátok?
2009. nov. 21. 17:59
1/2 anonim válasza:
veszel egy gitárt azt gitározol... ne várj csodát meg trükköket, gitárhős fogásokat amivel könnyen eljátszasz bármit :D Én is csak vettem egyet azt kész xd felmész a netre megnézed a számot amit játszani akarsz www.911tabs.com on és eljátszod... ajánlom hogy vegyél egy hangolót, EADGBE re hangold be vele a gitárt, ha a kezedben van akkor a a fejedtől a lábad felé lesznek magasabb hangúak a húrok, stb stb stb.... Ismerkedj olyanokkal akik már tudnak gitározni, nagyon kevés az az alap info amit tudnod kell, utána már egyedül játszhatsz...
16/autodidaktagitáros/F
2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. nov. 22. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!