Milyen a zenei stílusom/ízlésem?
Memphis May Fire,Of Mice and Men,Asking Alexandria,Limp Bizkit,Slipknot,Tankcsapda,Hoolywood Undead,Five Finger Death Punch,BMTH,Chelsea Grin,Lamb Of God,Mitonless In White,Attila,Whitechapel,Suicide Silence,Parkway Drive,In This Moment.
Ezek alapján hova soroljam magam,mert végső soron a többség nem rockzenét játszik ezek közül.
Koromat is megtippelnétek?
Azért kérdezem,mert ha valaki megkérdezi,hogy pl. milyen zenét szeretsz,akkor nem fogom felsorolni ezeket xd.
Jah,és hogy öltözködjek ezek alapján?
Általában feketébe vagyok.
Nem akarok megfelelni senkinek sem nyugi :D
Csak,hogy akkor megmondom milyet,és kész :)
Én is hasonló stílust hallgatok, bár egész más bandákat szeretek. Ha tőlem megkérdeznék annyit mondanék, h rock/metált hallgatok ilyen egyszerű :) Annyiban megértem a problémádat, h pl mikor valakinek ezt elmondom egyből azt hiszi, h bármilyen rock/metált szeretek pedig nagyon nem.. sőt a legtöbbet nem bírom.
Épp ezért a rocker jelzőt sem szeretem, mert nem vagyok olyan akinek mindegy csak szóljon a gitár meg üssék a dobot aztán egyből rázza a fejét (ezzel semmi baj nincs, ha valaki ilyen, pont azért írom mert szerintem ez az igazi rocker akit felturbóz a gitár stb.. )
Szerintem amúgy kb. 14-15 lehetsz, ezt leginkább a "hogyan kéne öltöznöm?" kérdésre alapozom :D
Én személy szerint annyira fölöslegesnek tartom ezt.
Persze, ha úgy érzed magad jobban öltözz úgy mint 1 rocker: Fekete cuccok, együtteses pólók, lánc az oldaladra, bakancs.
De szerintem ez már annyira idejétmúlt. Csomó bandát ismerek amibe a tagoknak még csak hosszú hajuk sincsen, persze nem látsz rajtuk rózsaszín meg V nyakú pólókat sem azért.
Nem kell nagyon extrémen öltöznöd. Ha felveszel egy fehér/fekete pólót egy farmert meg 1 sport/deszkáscipőt szerintem teljesen jó vagy. De még egyszer mondom, ha neked tetszik a rocker stílus akkor öltözz úgy nincs azzal se baj, de a legjobb ha azt hordod ami tetszik.
Mondjuk az nem derült ki, h fiú vagy lány vagy -e :D
Ha lány vagy akkor öltözhetsz nőiesen nyugodtan... Sokan vannak (köztük én is) akinek bejön nagyon, ha egy lány nőies, de mellette rockot / metalt hallgat :D
Köszi mindenki :D
Egyébként 15 vagyok,és fiú :$
Bakancsot nem is akarok,de engem pl. feldob egy zene,ha van benne gitár/dob.Akkor valahogy máris érdekel :)
Persze nem vetem meg a többi zenét se,csak nem hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!