Melyik pengetőt vegyem meg ilyen műfajra? (lent)
Figyelt kérdés
elektromos gitárom van. elég sok műfajt játszok,de főleg heavy metált (legtöbbet Pokolgépet). melyik pengetőt vegyem meg: Dunlop 41R Derlin 1.5mm vagy Dunlop 417R Gator 1.14 ? ezek közül nemtudok választani. nem tudok mindkét fajtát venni,mert rendelném és 6-os csomagba vannak külön-külön.. légyszi segítsetek!! fontos!2013. nov. 25. 19:12
1/4 anonim válasza:
Tök mindegy, nem ezen fog múlni, azt vedd meg, ami neked kényelmes.
2/4 anonim válasza:
Igazából ha keménykedsz a gitárral, akkor "heavy" feliratú pengető kell neked, ami gyakorlatilag 1.2mm vastagságtól már hozza a nevét. Ettől keményebbet én soha nem használtam, de persze láttam olyat, hogy valaki (annó, régen még nem is éltél) húszfilléressel gyötörte...
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. nov. 26. 10:24
4/4 anonim válasza:
Én még a keményebb zenékhez sem használok .88-asnál vastagabbat, szerintem elég kényelmetlen. Amúgy a Gatoroknak szeretem a fogását, olyat meg Tortexet használok, csak vékonyabbat, szerintem nagyon jók. Amúgy az 1,5-ös műanyag pengető is semmiség ahhoz képest, hogy Brian May angol hatpennyssel penget :) Pedig ő még csak nem is egy darálós metálgitáros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!