Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Corvintetőn mennyire veszik...

A Corvintetőn mennyire veszik szigorúan a 18as korhatárt?

Figyelt kérdés
Rendesen elkérik/megnézik a személyit, vagy azért 17 éves srácokat átengednek..?

2013. nov. 25. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha a Rothschild dinasztia egyik tagja vagy, akkor a még meg se termelődött spermasejtedet is beviheted.
2013. nov. 25. 17:03
 2/6 A kérdező kommentje:
És ha se nem vagyok újgazdag (se semmilyen gazdag), és nincsenek meg nem termelődött spermáim se (lévén, hogy lány vagyok), akkor inkább tegyek le a dologról..?:D
2013. nov. 25. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Hát, ha lány vagy, akkor csáááábosan rebegtetni kel la szempilláidat. Esetleg azt mondani hozzá, hogy mijaú. És akkor talán beengednek. (Bár nem kizárt, hogy csak ha te is...)

Amúgy meg nem tudom.

2013. nov. 30. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
egyébként meg kérdésedben még a SRÁC szó szerepelt...
2013. nov. 30. 18:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Azt írtam, hogy srácok, vagyis ha vegyesen mennénk, fiúk-lányok együtt.. De amúgy jogos, bocsi, nem fogalmaztam egyértelműen.. és köszi a választ:)
2013. dec. 1. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nincs mit! (: Sajna nem tudtam érdemben segíteni neked.
2013. dec. 2. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!