Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Magyar embernek soha a büdös...

Kismutyesz_ kérdése:

Magyar embernek soha a büdös életben nem lesz esélye elérni azt amit Hardwellnek sikerült 25 éves korára?

Figyelt kérdés

Ő szerettette meg velem a DJ számokat, techno stb... Egyszerűen beleszerettem a műfajba így 16 éves koromra, már 3 éve folyamatosan hallgatok ilyen számokat. Nagyon érzem a zenét, az energiáját ami áramlik belőle. Az az álmom, hogy egy ilyen koncertet adhassak: http://www.youtube.com/watch?v=jXOgYxUf6Ts

De szerintem ez esélytelen... :/

2013. nov. 24. 02:32
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Arra is gondoltam, hogy ha Valahogy be tudnék vágódni Hardwellnél 1-2 számmal akkor ő segítene talán. Ahogy Palvin Barbara is ismertebb lett a One Direction által.
2014. jan. 15. 17:27
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy megosztaná veled a szakmai titkait :D De mindig válogat a rádióműsorába egy amatőr producer trackjét, Úgyhogy próbálkozni lehet, de szerintem rengetegen vannak ugyanúgy mint te, szóval neked kell megtanulnod végső soron jó számokat készíteni, azért te is gondolkozz földi mértékekben, más segítségére nem alapoznék :)
2014. jan. 16. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!