Magyar számok zongora kottáit találok valahol a neten? Esetleg linket kaphatnék?
Figyelt kérdés
Esetleg a children of distance - emlékezz rám zongora kottájának kifejezetten örülnék.2013. nov. 22. 10:26
1/2 anonim válasza:
próbáltam már én is zongora kottákat keresni, aztán megláttam az egyik oldalon, hogy a zongorakották feltöltése büntetendő... kiadók+szerzők nem kapják meg lóvét amik illetnék őket ha fel lenne töltve.. ezért tilos... azt meg tudod gondolom keresni melyik kottakönyvben van amit szeretnél és egy kottaboltban megveszed... ha neten se találod meg, akkor a kottaboltostól érdeklődj, neki elvileg tudnia kell segíteni... de múltkor én is bementem egy adott dal miatt (szintén magyar) és azt mondta a boltos, hogy magyar dalokat nem is igazán adnak ki.. :/ szóval én se tudom hogy tudnám megszerezni :) talán írok az énekesnek... hátha megszán, és elküldi nekem :D
2/2 A kérdező kommentje:
En is soksyor probaltam mar megsyerezni egyuttesektol a kottat, de nem adtak ki, azt kaptam mindig, hogy nekik sincsm eg.
Tudom, hogy a magyar kottakat tilos feltolteni, bintetendo. Bar talaltam olyan zenekart, akinek a kottai fent voltak a neten.. (Ismeros arcok)
Illetve viszont a kulfoldi eloadok kottait szinte kivetel nelkul meg lehet talalni a neten, gondoltam hatha van olyan oldal, amirol nem tudok es magyar kottakat tartalmaz. :) De akkor marad a konyvesbolt es tarsai.. csak sokszor kaptam mar azt a valaszt, hogy nekik sincs meg.. egy adott szam kottaja. :s
2013. nov. 22. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!