Ritchie Blackmore a Deep Purple ex-gitárosa cigány?
Figyelt kérdés
#gitáros #ritchie blacmore
2013. nov. 13. 13:16
3/15 anonim válasza:
Hogy lenne már cigány ? -.- BLACKMORE nem Lakatos,nem Oláh,nem Sztojka , kikúrt BLACKMORE
4/15 anonim válasza:
Lehet, hogy vannak cigány felmenői, ki tudja. Ennyi erővel akár én vagy te is lehetsz cigány ;)
5/15 anonim válasza:
Nincs ott a listában, pedig biztos nem hagyták volna ki.. :) Pedig Santana, és Elvis is cigányok, jobb ha most tudjátok meg..:D
6/15 A kérdező kommentje:
értem :) köszi a válaszokat, egyébként a gitártanárom mondta :)
2013. nov. 13. 20:19
7/15 anonim válasza:
Ezért utálom a tanárokat!
Blackmore az ász, a tanárod ha a nyomába is ér egy pincsikutya lenne mellette! Több tisztelet a mesternek mielőtt szájára veszi!
Egyébként angol nemesi családból származik.
8/15 Rsta válasza:
Ja én is ezért utálom őket! Már a huszadikat váltottam le, mert ezek állandóan mindenkit leromáznak... Amúgy még ha valótlant is állított, nem hinném, hogy pejoratív értette.
9/15 anonim válasza:
"Hogy lenne már cigány ? -.- BLACKMORE nem Lakatos,nem Oláh,nem Sztojka , kikúrt BLACKMORE"
Ez mondjuk így nemvolt annyira értelmes.
Mert szerinted akármilyen névvel nem lehet cigány?
Meg ugye úgy nincs 100% tiszta cigány, mint ahogy 100% tiszta magyar sem. Tehát lehet hogy cigány, valamilyen részt.
Én speciel HÓFEHÉR bőrű vagyok, szőke hajjal kék szemmel, nem cigányos névvel, mégis van bennem cigány.
10/15 anonim válasza:
Miért ne lehetne benne is cigány vér? Attól még nem kevésbé jó gitáros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!