Megéri megtanulni basszusgitározni?
Sziasztok!
Szeretnék venni egy basszusgitárt, és itthon megtanulni nagyon alapszinten játszani. Sima elektromos szólógitáron is megy egy-két dolog (boci-boci tarka :D).
Van egy basszusgitáros barátom, havonta rám tud nézni, hogy hogy megy a dolog. Imádom a hangszer hangját!
Szerintetek van értelme venni egyet? Azért lehet vele itthon játszani szólóban, nem?
Nem számít, hogy megéri vagy nem. Én eddig hegedűn, brácsán, zongorán, ukulele-n, furulyán játszottam. Most tanulok gitáron. Jól tudom, hogy ezeknek soha nem veszem hasznát, de szeretem.
...
A kishúgomat is megtanítottam alapfokon hegedülni, az öcsémet meg ukulele-n játszani, mert sokkal szebb a zene, ha több hangszeren játsszák egyszerre.
Nyilván nem anyagilag gondoltam a megérést, mert úgy egyértelmű hogy nem éri meg.
Elég volt amit írtatok, akkor beszerzek egyet. De akkor még egy kérdés: a Stagg márka jóféle?
OK, akkor a Stagg kiárva. Következő idióta kérdés.
Az megoldás, hogy veszek egy Ibanezt vagy Cortot, utána áthúrozom balkezesre?
Ugyanis azért a Stagg kéne, mert az van aránylag jó áron, de balkezes verzióban.
Esetleg egy ilyet találtam, de ennől többet már nem nagyon adnék ki rá (meg ugy még jön mellé a tok, pánt, hangoló).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!