Mit kell tudni a KÁRPÁTIÁról?!
Júúj ásd el magad első :D
Nem rasszista, de militarista ("Ott ahol már nem szól szép muzsika szó, menetel a század belepi a hó."), nacionalista és radikálisan várják a politikai korrektség visszatérését az országba.
Ők nem tartoznak fasiszta csoportokhoz, egyszerűen csak nagy hangsúlyt fektetnek az alábbi témákra: magyar nemzeti szellem, Trianon-trauma, népdalok, történelem és jelenlegi tényállás. Zeneileg nincs bajom velük, igényes rockzene jó élő hangulat. A közönségükkel már kevésbé vagyok megelégedve; felbuzdult, önmagukat haj de nagy Magyarnak nevező átlag emberek, akik különlegesebb erényeik híján új honfoglaló militarista képében pózolnak, mintha a zene tömény ideológia lenne és nem szórakoztató műsor.
1. Valaszolo! Szerintem is asd el magad jo melyre! Most konolyan?! Justin Bieber?! Pfujj!
2. Valaszolo! Koszi, nagyjabol en is igy lattam, csak kicsit zavaros volt. Hala neked kitisztult a kep. :))
Engem nem zavar a militarista beutes, sot... A kozonseg nekem sem igazan szimpi, de en nem veluk foglalkozom. A Karpatia zeneje legalabb jo, nem ugy, mint a tobbi "hazafias" egyuttesnek. Hat nacionalista az biztos, de ha nem viszik tulzasba az nem baj.
A zenéjük, szövegeik nem rasszisták.
Azért mondják sokan annak meg kapcsolják a jobbikhoz az együttest mert az énekesüknek szokott olyan megnyilvánulása lenni koncerteken. /ezekből a 'beszédjeiből' vannak fenn youtubeon is/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!