Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Létezik ilyen CD bolt Budapesten?

Létezik ilyen CD bolt Budapesten?

Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék CD-t/CD-ket vásárolni barátaimnak. Arra lennék kíváncsi hogy Budapesten van-e valami ilyen CD bolt, ahol esetleg olyan CDk is vannak amik itthon nem kaphatóak? Esetleg ahonnan olcsóbban be lehetne szerezni, mint a könyvesboltokból stb...mert hajlamosak a külföldi énekesek lemezeit dupla áron eladni. Külföldről nem szeretnék rendelni még ha házhoz szállítással is olcsóbb lenne mintha itthon venném meg, de sajnos nincsenek jó tapasztalataim. Úgyhogy ha esetleg tudnátok ilyen boltot örömmel fogadnám:)

2013. nov. 8. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
cdpince.hu, Pesten van boltjuk, de érdemes berendelni és bemenni érte, mert nem biztos, hogy van. A honlapon látod mennyiért és mik vannak, én rendeltem is neten és mentem is már érte egyszer :)
2013. nov. 8. 21:22
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítséget, ment a zöld pacsi!:)
2013. nov. 8. 21:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Hammernek is volt üzlete, ahol rockos, metálos anyagokat olcsóbban kaptál meg, mint máshol.
2013. nov. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!