Csxeba kérdése:
Progresszív metál rajongók! Hallottátok az új Ayreon albumot? Vélemények?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon állat lett :D2013. nov. 7. 16:55
1/3 Protorp válasza:
A Theory of everything-re gondolsz? A mai nap pörgettem le...egymás után kétszer!!! Mit ne mondjak, Lucassen bácsi egyik legmonumentálisabb művét hozta össze szerintem! Összetettségében már-már közelít a Dream Theater-műfajához
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez az album az egyik legmonumentálisabb lemeze lett és ezzel a 4, részekre bontott "felvonással" és 1,5 órás összterjedelmével igazán elmélyült kikapcsolódást nyújthat annak aki felnőtt ehhez a zenéhez (mi tudjuk csak hogy milyen kegyetlenül messze vagyunk az átlag közízléstől :D) összességében egy először nehezen feldolgozható ám idővel egyre többé való albumról van szó.
10/10
3/3 anonim válasza:
Ma tuti megnézem, de úgy érzem nem fogok csalódni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!