Nektek nem vált unszimpatikussá a Nightwish attól, ahogy az énekeseiktől "megszabadultak"?
Nem vagyok kimondott rajongó, így csak most néztem utána, hogy Tarját csak úgy ukmukfuk egy nyílt levélben távozásra szólították fel, aztán Anettenek is elég lett lebetegednie, a banda meg megragadta az alkalmat. Nekem ezek a húzásaik nem igazán tetszenek, és megvan a véleményem róluk (az új énekessel nincs semmi bajom, meg a dalaikkal sem úgy általában, csak a többi taggal).
Más is így van ezzel, vagy csak felfújom?
Simone Simons (Epica) is nagy pocakkal állt színpadra a Retrospect koncerten, meg az utána következőkön is, amíg el nem ment szülni....Sharon den Adel, a Within Temptation énekesnője pedig egy időben a turnékra is magával vitte a gyerekeit, bébiszitterrel együtt. :D
Tuomasék rendkívül prosztó módon bántak el mind Tarjával, mint Anette-tel. Floor kiváló énekesnő, remélem, ha vele kekeckedne Tomika, jól odavág neki a 180 centin túli magasságával a töpszli finneknek, meg is érdemelnék!
Utolsó vagyok, még néhány gondolat...
1. Tarja: azzal vádolták, hogy anyagias lett és a férje hatására megváltozott, sőt mi több, egy gonosz és nagyarcú díva lett belőle. Pár éve Miskolcon adott koncertet Tarja, egy ismerősöm segítséggel belógott a főpróbára. Azt mondta, puszival üdvözölte őket, Marcelo sem szólt semmit, Tarja pedig rövidnadrágban, pólóban és mezítláb fotózkodott vele. :D Ilyen egy gonosz és beképzelt nőszemély? Szerintem nem.
2. Anette: ő terhes lett, és ahogy előttem is írta valaki, az állandó rosszullétei miatt előbbre kellett hozni a kilépését és Floort állítani a színpadra, ez meg is történt, amikor Anette már annyira rosszul volt, hogy kénytelen volt kórházba menni, hogy infúziót kapjon. Floort imádom, remek hangja van, de azért Anette-nek jólesett volna, ha a fiúk meglátogatják a kórházban. Ez elég tahó dolog volt a részükről. Én mind Tarját, mind Anette-t szerettem a csapatban, Floort is, remélem, ha ő terhes lesz (35 éves lesz lassacskán, simán benne van a pakliban a baba....), nem ilyen görény módon ebrudalják ki a bandából.
Mondjuk az énekesnők nem véletlenül repültek, igen csak kiérdemelték. Nem rég írta Anette is a blogjába, hogy abba hagyja a zenélést, mert már nem élvezi annyira mint régen és elvesztette az érdeklődését és ebben az írásába említette azt is hogy már 2012 óta így érez, ez mondjuk meg is látszódott a színpadi fellépésén. Szóval jobb is hogy nincs már a Nightwishben, én legalábbis nem akarok olyan énekesnőt látni a Nightwishbe aki úgy áll ki a színpadra, hogy szinte az arcára van írva: "Jajj ne, már megint?"
Reméljük Floor meg nem lesz annyira ostoba hogy felcsináltassa magát a turné végéig (ami még 1 évig tart). Tavaly júliusba odaköltözött Joensuu-ba (Kitee mellé), kemény 1 évig bírta a finn légkört, mert a múlt hónapba meg átköltözött Svédországba a jelenlegi fiújához. Ahogy mondták többen is, odaköltözött Anett szomszédságába. :D
Jajj ezt a képet muszáj idelinkelnem, elég jól megmutatja a Nightwishben a hierarchiát. :D
Mondjuk Floor nem hiszem hogy oda merne vágni Tomcinak, mert ő a főnök, Floor pedig alkalmazott, azt kell csinálnia amit mondanak neki. :)
Ez meg állítólag az utolsó fénykép ami Tuomasról és Tarjáról készült együtt, szerintem elég beszédes:
Volt egy ilyen elmélet anno a rajongók körében, miszerint Tuomas szerelmes volt Tarjába és nyilván nem tetszett neki, hogy az a latin macho folyton kísérgeti a koncertekre az énekesnőt. Nem tudom, ezt többektől hallottam.
Nekem az volt a furi, amit valaki előttem is írt pár hozzászólással, hogy amikor Anette kórházba került, Amanda Somerville-t és Elize Ryd-et ugrasztották azon nyomban a helyére, hogy meg lehessen tartani a bulikat az Államokban. Amanda jó énekesnő, de az Amaranthe-os Elize Ryd csak nyivákolni tud. Ugye, nem akarták a rajongóknak visszafizetni a jegyek árát. Szóval ki a pénzéhes? Tarja az End Of An Era koncerten lázas betegen, náthásan énekelt. Számtalanszor kérte a fiúkat, hogy kevesebbet dohányozzanak a turnébuszban, mert nem tesz jót a hangjának, se az egészségének. Persze sz@rtak rá. Ezek után csoda, hogy inkább Marcelóval utazott repülőn? És azt sem csodálom, hogy tele lett a hócipője a többiekkel, hiszen neki semmi beleszólása nem volt semmibe a 9 év alatt. Rendben, hogy Tuomas a Nightwish agya, de némi engedményt kaphatott volna Tarja is. Azért azt ne feledjük, hogy a Nightwish sokak számára az ő arcával lett egyenlő, nem Tuomaséval.
Anette pedig szerintem tehetséges, csak más hangi adottságai vannak. Tarja operaénekesnő, Anette hangjához pedig a folkosabb témák illenek. Nyilván nem az ő döntése volt, hogy a Tarja hangjához írt dalokat is énekelje, ezt Tuomas szabta meg. Becsületére legyen mondva, hogy mindig megpróbálta a lehető legjobbat kihozni a hangjából.
Amúgy nem értettem soha a felhördülést, amikor Anette-ről kiderült, hogy terhes lett. Először 2010-ben, utána ugye 2012-ben. Egy nőnél nyilván benne van a pakliban, Floornak is van barátja, simán meglepheti a fiúkat ő is bármikor egy ilyen bejelentéssel...érdekes, sem az Epicánál, sem más bandáknál nem okozott gondot, ha az énekesnő babát várt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!