Ebben az számban hogy kell az üres húrokat tompítani?
http://www.youtube.com/watch?v=WUpUha5T_BU
Megnéztem és nemtudtam rájönni hogyan kell, szerintem nem is ott csinálja ahol kell mert az üreseket kéne, de ő mégsem ott csinálja, meg csak az A,D,G,B - húrokon, ő viszont mind a haton.
Wut?
Melyik résznél?
Azért (nagyon finoman fogalmazva) ez nem egy túl technikás szám, hogy olyan nagy megfejtés kelljen hozzá...
pl: 6:35
Csak azt szeretném tudni hogy ezt tényleg így kell-e?
Netán nem csinálja-e rosszul?
Ja szóval az a kérdés, hogy amikor bal kézzel tompít, akkor mind a 6 húrt kell-e pengetni?
De ha ezt kérdezed miért nem ezt írod?
Szerintem nincs túl nagy jelentősége, úgy is csak a kattogás hallatszik.
Jól csinálja. Ennél a számnál létfontosságú az a "kattogás".
Nélküle nem lenne az igazi.
Rendben értem, de azt még mindig nem magyarázta el nekem senki hogy hogyan kell az üres hangokon azt a kattogást.
Tudom hogy ha oda teszem a pengető kezemet a húrlábhoz akkor a tompítva lesznek, de az a palm mute technika nem vagy ez mindegy?
Mert megnéztem Guitar Proban és hallottam a különbséget a fojtott hang és a tenyérrel némítás között.
Guitar pro f#szom...
Nem, ez nem a palm muting technika.
Itt csupán annyit kell csinálni, hogy a bal kezedet ráteszed lazán a húrokra és úgy pengetsz.
Köszönöm:)
Most már világos.
Nincsenek ebben sehol barrés akkordok.
Sima kvintek vannak, meg balkezes tompítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!