Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kezdő gitárok?!

Kezdő gitárok?!

Figyelt kérdés

Hali!

Szeretnék elkezdeni gitározni, csak nem tudom milyen gitár lenne a legmegfelelőbb.

Voltunk már hangszerüzletben, ott mutatott a csajszi gitárokat amiket kezdőknek ajánlanak 500-600 Euró (140 000 - 170 000 Forint) körül.

Nézegettem a neten, hogy Magyarországon lehetne-e esetleg olcsóbban venni újakat de olyan sok féle van kirakva én meg nem ismerem ki magam...tudtok ajánlani párat? Jó lenne, ha árat is tudnátok mondani :)

Ja és Yamahát szeretnék!

2013. nov. 1. 14:06
 1/2 anonim ***** válasza:

"Mutatnátok kezdőgitárokat, Gibsont szeretnék"

Ez majdnem ilyen volt. Magyarországon általában nem az 5-600 eurós hangszereket értik a kezdőgtárok alattt, hanem az ilyen 30 de max 50 ezres cuccokat...

Szóval nem kell olyan mélyen a zsebedbe nyúlnod, ha kezdőgitárt szeretnél, még ha újonnan akkor sem. Azt nem tudom, hogy a Yamaha honnan jött, annak tudtommal a drágább modelljei nagyon jók, de a mérsékeltebb árúak nem olyan nagy számok, csak azért, mert Yamaha gyártmányúak. A leírt pénzösszegből tényleg vehetnél egy igen jó Yamaha gitárt, de az egy kezdőnek teljesen fölösleges. Ahhoz, hogy érdemben segíteni tudjunk, le kellene írnod, hogy egyáltalán akusztikus vagy elektromos gitárt szeretnél-e, milyen zenéket játszanál, milyen forma tetszik, mennyi pénzt szánsz rá, stb. Szóval adnod kellene pár támpontot.

2013. nov. 1. 14:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Óvónéninek készülök és nálunk Ausztriában kötelező gitározni tudni az óvónéniknek. Gyerekdalokat fogok játszani rajta, meg saját szórakoztatásra szeretnék számokat megtanulni (Tankcsapda - Örökké tart például).

Szóval klasszikus gitárra gondoltam.

Yamaha onnan jött, hogy, rengeteg ismerősöm játszik hangszeren és ők mind Yamahát ajánlottak.

Rászánni annyit szánok rá amennyi szükséges, nem szeretném hamar lecserélni szóval akár a drágább kategória is szóba jöhet.A lényeg a minőség.

2013. nov. 2. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!