Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire használható a Squier...

Mennyire használható a Squier Affinity Strat tremolója?

Figyelt kérdés
Ilyen gitárom van, és gondolkozom, hogy vegyek-e rá egy tremoló kart. Tudom, hogy az olcsó gitárok csak elhangolódnak tőle. Az én gitárom még ez a kategória, vagy ezen már használható lehet?

2013. okt. 31. 15:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem volt Bulletem, azon teljesen kuka szintű volt a tremoló. Jelenleg van egy Standardom, ami már tényleg egy normális, nagyon megbízható gitár, na azon egy fokkal jobb, de nem egy nagy szám. Ebből kiindulva az Affinityé sem lehet túl jó, szóval szerintem nem használnád túl soksor. De nem egy nagy összeg egy tremolókar, ha nem használod, akkor sem veszítettél sokat.
2013. okt. 31. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is Standard van, de nem jó a tremoló. Még újkorában kiékeltem egy helyére faragott fadarabbal az egész hidat, így olyan, mintha fix lenne (mert ugye a Standardé kétirányú, így nem tudtam rajta pihentetni a kezem).
2013. dec. 7. 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Használható csak a puha tőke miatt előfordulhat hogy megszakad a tremolókar menet és esetleg beletörik. De ugyanúgy volt ez a JV stratocastereknél is anno.
2020. dec. 28. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!