Billie Joe Armstrong (Green Day) vagy Anthony Kiedis (RHCP) a szexibb? És melyikőjük a tehetségesebb?
jesszusom, hát egyikről sem a szexi jelző jutna eszembe első kőrben, de még a másodikban sem. A tehetségüket meg képtelenség megítélni az eltérő stílus miatt.
Szerintem nyugodtan szeresd mindkettőt és ne foglalkozz azzal, hogy melyik a jobb.
Billie Joe számomra a tehetségesség megtestesülése :D (bocsánat, ha ezzel bárkit megbántok)
Szeretem az RHCP-t is :), de a GD A Kedvenc nálam. :)
És szexibb is, ha csak egy hajszálnyival is.
Anthony ha jól tudom valami legszexibb előadó díjat is nyert, de lehet hogy ez városi legenda. Nekem billie joe egyáltalán nem tetszik, kicsit kerekebb a feje. Anthony feje keskenyebb, és a sötétbarna szemével nálam kiveri a biztosítékot, pozitív értelemben. Fiatalon, mikor nem volt bajusza és hosszú haja volt, jobban nézett ki, de még most is megmaradt a karakteres arca. Meg a hosszú haj a fiúk egy részének jól áll, csak ápolni kell rendesen, és akkor lesz szép. Anthony haja szép ápolt.
Tehetséget nézve szintén Anthonyt mondanám, és ez független a külsejétől. Nekem a Green Day stílusa kevésbé jön be, inkább RHCP fan vagyok. A hangjuk viszonylag hasonló, de inkább Anthony hangja tetszik nekem, de lehet hogy ezt a zene stílusa is befolyásolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!