Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Green Day régebbi vagy az...

A Green Day régebbi vagy az újabb dalait szeretitek jobban?

Figyelt kérdés
Kulturált válaszokat szeretnék, beszólogatás nélkül, ha lehet.

2013. aug. 23. 21:26
 1/10 anonim válasza:
0%

az túl nyugtató zenekar, én vadabb vagyok,

TANKCSAPDA, ROAD!!!!!!!!!!!!

2013. aug. 23. 21:36
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
inkább a régebbieket, de nem a nagyon régiket. nekem az american idiot, és a 21 century breakdown jön be nagyon, de elvagyok a nimroddal, meg a warninggal is. az újak is tetszenek, de ezek a kedvenceim.
2013. aug. 23. 21:48
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Dookie,Nimrod,American Idiot,Shenninguns...Jaja,asszem a régiek jönnek be.:D

Véleményem szerint,jobban tették volna a srácok,hogyha a tavalyi album-trilógia helyett 1-et adtak volna ki,de azon csak jó,punk rockos számok vannak.Olyanok,mint a régieken. Az tavalyi albumból egyiket sem szeretem,túlságosan poppos,és látszik rajta,hogy azért csinálták,hogy a tv-ben és a rádióba többet játsszák le őket.

2013. aug. 23. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egyértelműen a régieket. A kedvenc albumom tőlük az Insomniac, de nem sokban marad el tőle a Nimrod és a Dookie sem. A későbbiek már annyira nem állnak közel hozzám, mint ezek, de persze azóta is vannak jó számaik.
2013. aug. 23. 22:12
 5/10 anonim ***** válasza:
87%
nekem egyformák :) egyaránt szeretem a régieket és az újakat is :D
2013. aug. 24. 18:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a régebbieket. Nimrod, American Idiot, 21st Century Breakdown a kedvenceim. (Bár az utóbbi nem tudom régi vagy új kategóriába tartozik-e.) Az újakkal sincs bajom, csak szerintem is 3 album helyett kiadhattak volna egyet a legjobb dalokkal.
2013. aug. 25. 00:18
 7/10 anonim válasza:
a régebbieket. az újak inkább poposak
2014. júl. 26. 20:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is a régieket szeretem jobban, a 21st Century Breakdown-t is azok közé sorolom. A trilógia is jó, de (szerintem) meg sem közelíti a régiek színvonalát.
2014. júl. 27. 17:50
 9/10 anonim ***** válasza:

A trilógia elég középszerűre sikeredett, talán jobban tették volna, ha csak 1 albumot adnak ki, a legjobb számokból, és akkor véleményem szerint a kicsit poposabb hangzás ellenére is elég jó album lett volna. Akkor teljesen más színben látnánk az egészet. A Demolicious-féle hangzás már jobban tetszik. :)

Az én kedvenceim a 21 CB (azt nálam überelni nem lehet), Insomniac és egy megosztott 3. helyen a Dookie, a Warning és az AI. De minden számot előveszek néha, úgyhogy igazából nem tudom.

De lehet, hogy nem is kell, mert nincs régi vagy új Green Day, viszont Green Day az van, és ennek én nagyon örülök! És véleményem szerint képesek lesznek kijavítani ezt a kis (egyes emberek szemében) botlást. :D

2014. júl. 30. 19:45
 10/10 Fuchs Dorina válasza:
Én odavagyok a régiekért és az újakért is egyaránt. Imádom a dalszövegeiket, a dallamaikat, és őket, mint embereket is egyaránt. Sokkal többet érzek irántuk mint szimpla rajongást..Sokkal inkább már erős szeretetet. Ők hoztak vissza a depresszióból, és ezért borzasztóan hálás vagyok nekik. És szerintem, ha valaki igazán szereti őket, mindegy neki hogy új számok vagy régiek. De persze ez csak az én véleményem :)
2014. aug. 6. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!