Milyen ez a stílus?
Szerintetek milyen ez a stílus?
https://www.youtube.com/watch?v=tHcwXpDAp-c
Ez az én zeném! :D
Előre is köszi!
Az első ami feltűnt, hogy kissé már sok a mély 0:21-től. Pedig a fejhallgatóm nem emeli ki a mélyeket (sem). A másik, hogy nagyon monoton. Egy kis változatosság beleférne. Még egy kis dolog, hogy 0:34-től szinte végig már-már az egészségesnél is jobban torzul.
Ezeket leszámítva elismerésem, nem egy fél perces összegányolt munka. Maga a stílus is egész jó.
Szerintem nagoyn jó lenne egy szám elejének és végének, de közepének, ami színes, bizony annak túlságosan lapos számomra...
Nekem pont az a gondom, hogy a fő részét a számnak kitalálom, de körítésnek nem tudok jót alkotni: ezért 3éve nem is nyúltam fl studiohoz. De ez fain lenne; találj ki a közepére valami különlegest szintetizátorral/zongorával/orgonával/kórussal/hegedűvel vagy valamivel és sablonszerűen tartsd meg vagy 1,5 percig, utána csapd le a végét fél perccel, mint ahogyan az elején is kezdted 1/2-3/4perccel és teljes értékű, vagy még jobb lesz az én fülemnek is ;)
Van amugy hozzá érzéked, így tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!