Ajanlanatok a Death es Amon Amarth death metal bandakhoz hasonlokat?
Figyelt kérdés
Kerlek valaszodnal jelold, hogy szerinted melyikhez hasonlit!2013. okt. 25. 16:03
11/11 anonim válasza:
Szerintem semmi vérlázítót nem írtam, csak a véleményemet, kulturált hangnemben. :) Az írásáról meg látszik, hogy nem is ismeri azokat a zenekarokat, amiket kiírtam, és meg se akar ismerni újakat, csak szimplán beszólhatnékja volt. Az a baj, hogy itthon majdnem mindenkinek az ízlése lekorlátozódik 4-5 zenekarra... Akkor minek törjem magam? Neked meg már ajánlottam pár jót, de mondom, ha még érdekel, szólj, és írok szívesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!